Briosele cu Cascaval Sofia si ardei gras sunt niste gustari excelente, care se pot face foarte usor si care se mananca la fel de repede, asa incat se vor repeta foarte curand.
Se bat ouale bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fidea.
Se toarna compozitia lichida peste faina amestecat cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava rece tapetata cu hartie de copt si se umplu pana la un deget sub margine.
Se da totut la cuptor preincalzit si se tin 35-40 min pana incep briosele sa se rumeneasca deasupra.
Sunt foarte gustoase- pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si ardei gras se servesc atat calde cat si reci, la mic dejun, ca aperitive sau ca pachet pentru serviciu/scoala.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii