Briose cu Cascaval Sofia si ardei gras

Briosele cu Cascaval Sofia si ardei gras sunt niste gustari excelente, care se pot face foarte usor si care se mananca la fel de repede, asa incat se vor repeta foarte curand.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Briose cu Cascaval Sofia si ardei gras

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g ardei gras

Mod de preparare

Se bat ouale bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fidea.
Se toarna compozitia lichida peste faina amestecat cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava rece tapetata cu hartie de copt si se umplu pana la un deget sub margine.
Se da totut la cuptor preincalzit si se tin 35-40 min pana incep briosele sa se rumeneasca deasupra.
Sunt foarte gustoase- pofta buna!


Briosele cu cascaval Sofia si ardei gras se servesc atat calde cat si reci, la mic dejun, ca aperitive sau ca pachet pentru serviciu/scoala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori