Gustoase si sanatoase
Spanacul congelat il punem in apa clocotita, pentru 2-3 minute, il scurgem de apa si il tocam marunt. Batem ouale ca pentru omleta, cu iaurtul si uleiul. Adaugam faina pe care am amestecat-o bine inainte, cu praful de copt, mai adaugam branza taiata cuburi mici, sarea si spanacul. Ungem formele de briose cu ulei sau unt si turnam amestecul la 3/4 din forma. Peste aluatul din forme, adaugam putin chimion. Se coc 25 de minute si apoi lasam formele la racit, inainte de a scoate briosele.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii