Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul. Spanacul se pune crud si tocat
Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul.
Spanacul se pune crud si tocat marunt.
Daca folositi spanac congelat, fiti atenti ca lasa putin mai multa apa si probabil la inchegare trebuie sa puneti mai multa faina.
Formeaza chiftele pe care sa le treci prin ou si pesmet si le prajesti in ulei.
Pofta buna!
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Chiftelute din spanac
Chiftele din sunca,
Chiftele cu carne,
Kofta, chiftele arabesti cu sos,
Chiftelute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii