Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul. Spanacul se pune crud si tocat
Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul.
Spanacul se pune crud si tocat marunt.
Daca folositi spanac congelat, fiti atenti ca lasa putin mai multa apa si probabil la inchegare trebuie sa puneti mai multa faina.
Formeaza chiftele pe care sa le treci prin ou si pesmet si le prajesti in ulei.
Pofta buna!
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Chiftelute din spanac
Chiftele din sunca,
Chiftele cu carne,
Kofta, chiftele arabesti cu sos,
Chiftelute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii