Se fierbe soia in 300 ml apa timp de aprox. o jumatate de ora si apoi se pune la scurs. Se adauga 1 ou, 2 catei de usturoi zdrobit, 1 lingura de boia
Se fierbe soia in 300 ml apa timp de aprox. o jumatate de ora si apoi se pune la scurs. Se adauga 1 ou, 2 catei de usturoi zdrobit, 1 lingura de boia, un pic de piper, o felie de paine inmuiata in apa. Se amesteca pasta cu sare dupa gust, apoi se adauga pesmet suficient pentru a fi usor de modelat. Chiftelutele se pun la prajit in ulei incins.
Se poate servi cu sos de usturoi.
Alte retete recomandate:
Zacusca
Castraveti bulgaresti
Zacusca de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii