Se curata si se spala cartofii, dupa care se trec prin razatoare cu ochi mari. Se adauga faian, si ouala batute si se potriveste cu sare. Se incinge u
Se curata si se spala cartofii, dupa care se trec prin razatoare cu ochi mari. Se adauga faian, si ouala batute si se potriveste cu sare.
Se incinge uleiul in tigaie si cu o lingura se ia din amestecul de cartofi si se pune la prajit pe ambele parti.
Se poate servi simplu sau ca si garnitura.
Pofta buna!
Chiftele cu carne,
Kofta, chiftele arabesti cu sos,
Chiftelute
Chiftelute din spanac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii