Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins
Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde.
Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute rotunde din amestecul creat si se pun la prajit.
Dupa ce s-au prajit pe toate partile se scot pe un servetel ca sa se scurga de uleiul in exces.
Se serveste cu salata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
Chiftelute combinate de soia,
Chiftelute din piept de curcan,
Chiftelute cu spanac,
Chiftelute de pui cu legume si susan,
Chiftelute cu carne de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii