Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins
Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde.
Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute rotunde din amestecul creat si se pun la prajit.
Dupa ce s-au prajit pe toate partile se scot pe un servetel ca sa se scurga de uleiul in exces.
Se serveste cu salata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
Chiftelute combinate de soia,
Chiftelute din piept de curcan,
Chiftelute cu spanac,
Chiftelute de pui cu legume si susan,
Chiftelute cu carne de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii