Chiftelute din rosii

Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de rosii coapte
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 linguri de scortisoara
  • un praf de copt
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • faina cat cuprinde
  • ulei incins

Mod de preparare

Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde.

Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute rotunde din amestecul creat si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit pe toate partile se scot pe un servetel ca sa se scurga de uleiul in exces.
Se serveste cu salata.

Pofta buna!

Alte retete culinare

Chiftelute combinate de soia,

Chiftelute din piept de curcan,

Chiftelute cu spanac,

Chiftelute de pui cu legume si susan,

Chiftelute cu carne de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori