Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de casc
Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de cascaval si una de bacon. Se acopera cu alta felie de vanata, se fixeaza bine cu o scobitoare, apoi se tavalesc prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.
Se servesc cu salata de sezon.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Supa de galuste Ardei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii