Cordon bleu din vinete

Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de casc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata medie
  • 100-150 gr cascaval
  • 100 gr bacon
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de cascaval si una de bacon. Se acopera cu alta felie de vanata, se fixeaza bine cu o scobitoare, apoi se tavalesc prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.


Se servesc cu salata de sezon.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac Supa de galuste Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori