Se curata vinetele, apoi se taie in cubulete. Rosiile se scufunda in apa fierbinte, apoi se curata de pielita si se taie cubulete. Tofu de taie cubul
Se curata vinetele, apoi se taie in cubulete. Rosiile se scufunda in apa fierbinte, apoi se curata de pielita si se taie cubulete. Tofu de taie cubulete. Se rumenesc vinetele in uleiul incins, apoi se adauga rosiile, amestecul de ierburi si se amesteca bine. Se ia tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga tofu. Se intinde amestecul pe feliile de paine si se introduc in cuptor, unse se lasa aproximativ 5 minute.
Se servesc ca si aperitiv. Alte aperitive: Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii