Se curata vinetele, apoi se taie in cubulete. Rosiile se scufunda in apa fierbinte, apoi se curata de pielita si se taie cubulete. Tofu de taie cubul
Se curata vinetele, apoi se taie in cubulete. Rosiile se scufunda in apa fierbinte, apoi se curata de pielita si se taie cubulete. Tofu de taie cubulete. Se rumenesc vinetele in uleiul incins, apoi se adauga rosiile, amestecul de ierburi si se amesteca bine. Se ia tigaia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga tofu. Se intinde amestecul pe feliile de paine si se introduc in cuptor, unse se lasa aproximativ 5 minute.
Se servesc ca si aperitiv. Alte aperitive: Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute Chiftele

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii