Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca
Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.
Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.
Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.
Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.
Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.
Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,
Ciorba ardeleneasca cu loboda,
Mancare de urzici cu mamaliguta
Placinta cu spanac
Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii