Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca
Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.
Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.
Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.
Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.
Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.
Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,
Ciorba ardeleneasca cu loboda,
Mancare de urzici cu mamaliguta
Placinta cu spanac
Ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii