Gustare taraneasca

Gustarea taraneasca necesita pentru preparare cartofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua si lapte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg cartofi
  • untura
  • 1 ceapa
  • marar
  • sare
  • 4 carnaciori
  • 2-3 oua
  • 4-6 linguri lapte

Mod de preparare

Gustare taraneasca se prepara astfel: se taie cartofii in felii, apoi se prajesc in untura fierbinte. Se sareaza, se adauga ceapa tocata, carnaciorii feliati, ouale batute, amestecate cu laptele si sarea. Dupa ce se prinde omleta, se presara cu marar tocat deasupra.


Se serveste fierbinte.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Placinta cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci