Gustare taraneasca

Gustarea taraneasca necesita pentru preparare cartofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua si lapte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg cartofi
  • untura
  • 1 ceapa
  • marar
  • sare
  • 4 carnaciori
  • 2-3 oua
  • 4-6 linguri lapte

Mod de preparare

Gustare taraneasca se prepara astfel: se taie cartofii in felii, apoi se prajesc in untura fierbinte. Se sareaza, se adauga ceapa tocata, carnaciorii feliati, ouale batute, amestecate cu laptele si sarea. Dupa ce se prinde omleta, se presara cu marar tocat deasupra.


Se serveste fierbinte.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Placinta cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori