Pasta de avocado este un bun aperitiv, pentru ca se poate servi pe cubulete de paine sau in causuri de ou sau fructe, cum ar fi lamaia, si in plus, este extrem de satioasa si delicioasa.
Mod de preparare:
Se spala avocado. Se cresteaza pe lungime, apoi se misca usor stanga-dreapta, astfel incat sa iasa jumatatile. Apoi se scoate, cu ajutorul unei linguri, samburele dur (acesta se poate planta). Se curata de coaja avocado. dupa care miezul se stropeste cu suc de lamaie, ca sa nu se oxideze.
Se baga in blender avocado. Piureul se amesteca cu ceapa(spalata si tocata fin). SE adauga dupa gust condimente. Pasta de avocado se poate servi pe paine ptajita. Constituite un aperitiv delicios, dar se poate servi si la micul dejun. Pasta de avocado este consistenta, asta pentru ca avocado sau "untul vegetal" contine foarte multe grasimi bune sau acizi grasi nesaturati, buni pentru scaderea colesterolului si arderea grasimilor depozitate in organism, asa ca daca vreti sa slabiti, includeti in meniu avocado,
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei delicioase.
Pasta de avocado se serveste rece, stropita cu putina zeama de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii