Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta. Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o m
Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta.
Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o maioneza clasica din galbenusul crud,cel fiert si putin mustar. Se adauga in maioneza ceapa calita si racita,stoarsa de ulei,ustuoiul pisat si la final se pune conopida tocata fin.
Rosiile se curata de miez dupa ce le-a fost taiat un capacel si se presara cu sare. Se umplu cu compozitia.
Se serveste rece pe paine sau ca aperitiv;rosiile umplute cu aceasta compozitie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii