Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta. Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o m
Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta.
Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o maioneza clasica din galbenusul crud,cel fiert si putin mustar. Se adauga in maioneza ceapa calita si racita,stoarsa de ulei,ustuoiul pisat si la final se pune conopida tocata fin.
Rosiile se curata de miez dupa ce le-a fost taiat un capacel si se presara cu sare. Se umplu cu compozitia.
Se serveste rece pe paine sau ca aperitiv;rosiile umplute cu aceasta compozitie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii