Pifttelele de cartofi pot fi servite oricand. Se prepara din cartofi, oua, ceapa, usturoi, patrunjel, faina si condimente.
Cartofii se fierb cu o zi inainte cu jumatate de lingura de delikat si se dau pe razatoare. Separat, se pun la calit usturoiul si ceapa, tocate marunt, iar dupa ce s-au inmuiat se toarna peste cartofii dati pe razatoare. Se amesteca bine si se adauga un albus, patrunjelul tocat si piper. Dupa ce s-a amestecat bine, se dau prin ouale ramase, batute cu delikat, chiftele formate cu mana din compozitie. Se pun apoi la prajit in ulei incins.
Se servesc cu salata de varza sau castravete murat.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii