Pifttelele de cartofi pot fi servite oricand. Se prepara din cartofi, oua, ceapa, usturoi, patrunjel, faina si condimente.
Cartofii se fierb cu o zi inainte cu jumatate de lingura de delikat si se dau pe razatoare. Separat, se pun la calit usturoiul si ceapa, tocate marunt, iar dupa ce s-au inmuiat se toarna peste cartofii dati pe razatoare. Se amesteca bine si se adauga un albus, patrunjelul tocat si piper. Dupa ce s-a amestecat bine, se dau prin ouale ramase, batute cu delikat, chiftele formate cu mana din compozitie. Se pun apoi la prajit in ulei incins.
Se servesc cu salata de varza sau castravete murat.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Pulpe de pui la cuptor
Cartofi la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii