Placinta rustica

Se curata dovleceii, se feliaza, apoi se calesc in ulei. Se amesteca separat, branza cu ouale batute, cu busuiocul si jumatate din cantitatea de bran

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 4 oua
  • 500 gr branza ricotta
  • 50 gr branza rasa
  • 2 catei de usturoi
  • 500 gr aluat foietaj
  • frunze de busuioc
  • seminte de dovleac

Mod de preparare

Se curata dovleceii, se feliaza, apoi se calesc in ulei. Se amesteca separat, branza cu ouale batute, cu busuiocul si jumatate din cantitatea de branza rasa. Se intinde intt-o tava de tarta aluatul de foietaj, se toarna amestecul de branza, se adauga dovleceii si se presara cu seminte de dovleac. Placinta se introduce in cuptor, timp de 30 de minute, pana se rumeneste.


Se serveste calda.

Alte aperitive:

Saratele Placinta cu dovleac Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori