Se taie prazul bucati de 5-6 cm lungime, care se oparesc in apa sarata. Dupa ce s-au racit, se scoate fiecare foaie in parte, fara a se rupe. Umplutur
Se taie prazul bucati de 5-6 cm lungime, care se oparesc in apa sarata. Dupa ce s-au racit, se scoate fiecare foaie in parte, fara a se rupe. Umplutura se prepara din ceapa tocata marunt si prajita in untdelemn, la care se adauga orezul ales si spalat bine. Se fierbe aceasta compozitie si la urma se adauga bulionul.
Dupa ce amestecul s-a racit, se umple prazul. Capetele se dau prin faina.
Bucatile de praaz, astfel umplute, se prajesc in ulei incins.
Separat, se prepara un sos de rosii astfel: se caleste faina in ulei incins, apoi se adauga, putin cate putin, apa si bulionul.
Se adauga prazul. Se mai lasa sa dea cateva clocote.
Alte retete
Salata boeuf
Mazare cu pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii