Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Un aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Ingrediente

  • sare
  • blat:
  • piper
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 1 plic de praf de copt
  • 5 linguri de faina
  • 200 g piure de spanac (daca este congelat, se lasa de seara pana a 2 a zi sa se scurga foarte bine)
  • 1 lingura de ulei
  • Umplutura:
  • 100 g branza feta
  • 100 g smantana
  • 200 g telemea rasa
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ceapa mai mica
  • un strop de ulei
  • sare
  • piper
  • condimente uscate
  • 1 ardei kapia mare

Mod de preparare

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza. se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat, apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca 13 minute. Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca.

Pregatim umplutura, calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si comndimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca. Se dau la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac, apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt.

Se da la rece o ora inante de a felia.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Placinta cu iaurt
2
Prajituri

Placinta cu iaurt

Se bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...

Placinta cu iaurt
Aluat pizza
3
Paste si pizza

Aluat pizza

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...

Aluat pizza
Parteneri
Pizza cu trei feluri de brânză
Bucataras.RO

Pizza cu trei feluri de brânză

Ingredientele, doar le-am enumerat deoarece fiecare in parte va adauga atat cat doreste , mai mult sau mai putin.

Pizza cu trei feluri de brânză
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa