Rulouri de dovlecei cu penne rigate

Rulouri de dovlecei cu penne rigate este o reteta de aperitiv deosebit si delicios, un aperitiv potrivit pentru ocaziile festive.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Rulouri de dovlecei cu penne rigate

Ingrediente

  • paste penne rigate 200 g
  • spanac congelat 100 g
  • branza sarata 100 g
  • oua 1 bucata
  • catel de usturoi 3 bucati
  • dovlecei 2 bucati
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg si se lasa sa se raceasca.
Spanacul congelat il dam la blender, incingem o tigaie si punem spanacul, lasandu-l aprox. 10 minute, pana nu mai are zeama. Luam tigaia de pe foc, amestecam spanacul cu oul, branza si usturoiul pisat.
Umplem pastele penne rigate cu aceasta compozitie.
Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem pe lung si le punem un praf de sare,lasandu-i sa se scurga de apa.
Incingem o tigaie grill si frigem dovleceii pe ambele parti.
Pe fiecare felie de dovlecel punem cate 5 paste si rulam.
Pofta buna !

Cu ajutorul functiilor"REHEAT" si "KEEP WARM" se pot pastra rulourile calde sau se pot incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.


Rulourile de zucchini cu penne se servesc calde !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat, o mancare de sezon delicioasa.

Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat
Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Ciorba de dovlecei umpluti este o reteta olteneasca delicioasa, o ciorba consistenta, o reteta de ciorba de vara.

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti
Cele mai apreciate rețete
Orez cu prune uscate
1
Mancaruri cu orez

Orez cu prune uscate

Am pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...

Orez cu prune uscate
Compot de prune
2
Compoturi

Compot de prune

Fructele se spala, se pun in borcane sau in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Se pune peste zahar un plic de zahar...

Compot de prune
Nectar de caise
3
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Salata de varza cu verdeata
4
Salate de legume

Salata de varza cu verdeata

Salata de varza cu verdeata este o salata delicioasa si sanatoasa ce se poate prepara in doar 15 minute. Se spala varza si se...

Salata de varza cu verdeata
Salata de menta cu rosii
5
Salate de legume

Salata de menta cu rosii

Salata de menta cu rosii este o salata simpla si delicioasa. Se aseaza ingredientele in straturi. Se da la rece doua ora...

Salata de menta cu rosii
Parteneri
Oua panirat
Bucataras.RO

Oua panirat

Am vazut acum ceva timp aceasta reteta la Gaby si am zis ca o sa pregatesc si eu aceste oua pentru ai mei. Intai le-am zis...

Oua panirat
Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Gustos.RO

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
ReteteCulinare.RO

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure

Tiramisu la Pahar cu Nectarine si Mure
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia