Eu consider ca o tarta sarata poate fi un aperitiv binevenit la orice masa festiva!
Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt, un ou amestecat cu untul topit si un praf de sare. Se intinde in foaie rotunda (se intinde intre folie de plastic), apoi se asaza in forma unsa cu un pic de unt, se inteapa cu furculita.
Se amesteca crema de branza cu smantana, cu oul si un praf de sare, se adauga si un praf de busuioc, dupa gust, cu jumatate de ardei taiat cubulete mici si cu mazarea fiarta si scursa bine. Se toarna umplutura in forma peste blat, se decoreaza cu rosioarele feliate si cu restul de ardei ramas, se presara cateva boabe de mazare si se da la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit. Se portioneaza in felii dupa ce s-a racit un pic. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii