Telina se curata, se taie cubulete, apoi se lasa la fiert inabusit cu putina apa, pana se inmoaie. Se taie subtire 50 gr telina si ceapa, se caleste
Telina se curata, se taie cubulete, apoi se lasa la fiert inabusit cu putina apa, pana se inmoaie. Se taie subtire 50 gr telina si ceapa, se caleste in putin unt, apoi se adauga 50 gr faina si se stinge cu putina apa calda. Se strecoara apoi, se adauga 150 gr smantana, zeama de lamaie si sare dupa gust, dupa care se mai lasa la fiert putin. Se adauga peste telina fiarta sosul astfel obtinut si se lasa la fiert impreuna 5-10 minute.
Se serveste cu felii de lamaie.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Saratele Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii