Vinetele se cresteaza, pe lungime, apoi se impaneaza cu usturoi si zarzavat calit (morcov si telina). Se prajesc vinetele in ulei bine incins, apoi s
Vinetele se cresteaza, pe lungime, apoi se impaneaza cu usturoi si zarzavat calit (morcov si telina). Se prajesc vinetele in ulei bine incins, apoi se pun pe o tava. In uleiul ramas, se calesc ceapa, ardeiul, o parte din rosii, usturoiul, mararul si patrunjelul verde, toate taiate fidelute. Se sareaza si se pipereaza. Se toarna compozitia apoi peste vinete si se umple cu sos de rosii, cat sa acopere vinetele. Se pune deasupra fiecarei vinete cate o jumatate de rosie mica si se introduce apoi tava in cuptor, pana se rumenesc deasupra. Se scoate apoi tava, se adauga vinul si se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Se servesc calde. Alte aperitive:
Zacusca vinete Salata de vinete cu maioneza Vinete la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii