Bruschetele sunt delicioase. Pentru a prepara acaest aperitiv aveti nevoie de o bagheta, rosii, usturoi si ulei de masline.
Bruschetele sunt delicioase. Iata cum se prepara aceste aperitive:
1.Se taie bagheta felii, care se pun intr-o tava.Se incinge cuptorul si se baga tava cu feliile de bagheta sa se rumeneasca putin, la foc mediu.
2. Intre timp, rosiile se spala si se taie cubulete, se presara frunze de busuioc verde si se stropesc cu uleiul de masline .
3.Se curata usturoiul si se piseaza bine, apoi se adauha peste rosiile din bol, impreuna cu sarea, piperul , cimbrul si busuiocul uscat. Se amesteca usor si dupa ce s-au scos feliile de bagheta rumenite, se orneaza cu rosiile pregatite. Se mai presara busuioc verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii