Crochete cu prosciutto crudo

Crochete cu prosciutto crudo este un aperitiv crochete cu sunca. Este o reteta de aperitiv festiv delicios si simplu de pregatit.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Crochete cu prosciutto crudo

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • -100 gr prosciutto crudo
  • -80 gr masline verzi feliate
  • -50 gr faina
  • -50 gr unt
  • -500 ml lapte
  • -scortisoara
  • -2 oua si un galbenus
  • -100 gr pesmet
  • -ulei pentru prajit
  • -sare si piper

Mod de preparare

Preparare beshamel: untul se pune intr-o cratota la topit la foc mic apoi se adauga faina si se amesteca energic se pune laptele firabinete cate putin si se amesteca cu telul, se lasa sa fiarba 5 min. amestecand continuu se adauga sare, piper si scortisoara si se ia de pe foc. Prosciutto crudo se taie cuburi apoi se pune peste beshamel , la fel si maslinele , galbenusul si se amesteca bine. Se da la frigider 15 min .
Ouale se bat bine cu sare si piper.
Se scoate din frigider amestecul obtinut se formeaza crochete( mainile se uda cu apa rece pentru a le putea forma) se trec prin ou apoi prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins.
Se scot pe un prosp de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei iar dupa ce se rasesc se servesc.

Tehnologia cu incalzire 3D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12programe de gatire pot satisface toate poftele familiei mele.


Crochetele se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori