Crochete cu prosciutto crudo este un aperitiv crochete cu sunca. Este o reteta de aperitiv festiv delicios si simplu de pregatit.
Preparare beshamel: untul se pune intr-o cratota la topit la foc mic apoi se adauga faina si se amesteca energic se pune laptele firabinete cate putin si se amesteca cu telul, se lasa sa fiarba 5 min. amestecand continuu se adauga sare, piper si scortisoara si se ia de pe foc. Prosciutto crudo se taie cuburi apoi se pune peste beshamel , la fel si maslinele , galbenusul si se amesteca bine. Se da la frigider 15 min .
Ouale se bat bine cu sare si piper.
Se scoate din frigider amestecul obtinut se formeaza crochete( mainile se uda cu apa rece pentru a le putea forma) se trec prin ou apoi prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins.
Se scot pe un prosp de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei iar dupa ce se rasesc se servesc.
Tehnologia cu incalzire 3D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12programe de gatire pot satisface toate poftele familiei mele.
Crochetele se servesc reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii