Pentru a realiza aceasta reteta de drob de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: organe de miel, ceapa, oua, verdeata, prapur de miel.
Drobul de miel este una dintre cele mai savurate preparate de Paste. Drobul de miel este foarte usor de pregatit si iese foarte gustos.
Se spala bine organele mielului, se pun la fiert, dupa care se dau prin masina de tocat carne. Ceapa se caleste si se adauga peste organele de miel tocate. se adauga oua si verdeata. Intr-o tava unsa se aseaza prapurul intins, se aseaza compozitia facuta mai devreme si se impacheteaza. Se tine la cuptor cam 15-20 de minute.
Poate fi servit imediat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii