Postim in stil italian...
1. Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata, sarea, zaharul, iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline. 2. Se framanta, apoi se lasa la crescut timp de 1 ora. 3. Se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost uns cu ulei de masline. 4. Se mai lasa la crescut 30 minute, iar apoi se pun rosiile care se apasa usor pentru a intra in aluat. 5. Se introduce in cuptor pentru 10 minute, dupa care se scoate tava, se presara ceapa ce a fost initial prajita si 2-3 linguri de ulei de masline si se introduce tava din nou in cuptor. 6. Se lasa in cuptor pana cand marginile prind o culoare aurie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii