Hummus - Pasta de naut
Nautul se scurge de lichid, apoi se paseaza cu blenderul, adaugand treptat ulei si zeama de lamaie, pana cand se obtine o pasta uniforma. Pasta se poate subtia cu 2-3 linguri cu iaurt sau cu apa, daca il preparam in post. Se adauga apoi usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust.
Se aseaza intr-un bol pasta de naut, apoi se presara cu un praf de boia dulce si se stropeste cu cateva picaturi cu ulei de masline. Se pot aseza deasupra si boabe intregi de naut sau seminte de floarea soarelui. Se poate servi cu lipie sau cu biscuiti sarati.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii