Iahnia de fasole simpla este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba bine apoi se scurge.
Iahnia de fasole simpla este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba bine apoi se scurge si se adauga apa proaspata peste si se lasa iar pe foc...se repeta operatiunea de 3 ori. Se scurge de apa si se paseaza bine. Intre timp curatam usturoiul si-l trecem prin presa. Asezam fasolea intr-un bol apoi o frecam cu ulei de masline. Folosim cca 200 ml ulei ( ca sa iasa cremoasa si gustoasa) apoi la final adaugam si usturoiul pisat. Putem adauga piper, sare, boia.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanBlatul 1 6 albusuri se bat foarte bine spuma cu 200 grame zahar, se adauga 250 gr nuci taiate marunt ( nu macinate!) apoi 2...
Regina MariaSosul de zmeura este o reteta de sos dulce. Pentru realizarea sosului ingredientele sunt: zmeura, zahar, galbenusuri si vin.
Sos de zmeuraUn gust dulce pikant ne-au cucerit pe deplin, iar faptul ca se lucreaza asa de usor cu foile de orez pe mine m-a incantat si...
Pachetele de primavara cu foi de orezSe amesteca ardeii in otet, la foc mediu. Se pune sarea si se mai lasa cinci minute. Se ia vasul de pe foc si dupa ce se...
Sos TabascoSe cunoaste ca abia am venit din Grecia si deja mi-e dor :))))....placinta a iesit o minunatie!
Placinta greceasca cu branza fetaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii