Rapid, satios si delicios!
1. Se framanta un aluat elastic din untul topit (nu fierbinte) cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica. Se infasoara in celofan si se lasa 30 minute la frigider
2. Se imparte aluatul in doua apoi se intinde in foi cu grosimea de 0,5 cm,se ung cu oul batut, se presara chimen si sare grunjoasa apoi se decupeaza cu forma inimioara, se asaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se dau la copt in cuptorul incalzit, la foc potrivit, cca.25-30 minute, pana ce se rumenesc usor. Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca. Se servesc dupa ce s-au racit. Se pot pastra in cutii,in hartie si o saptamana, sunt la fel de delicioase!
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii