Lalelele de post cu vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se pun vinetele in cuptor pt a se coace, intorcandu-le pe toate partile pana se patrund bine si se inmoaie.
Lalelele de post cu vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se pun vinetele in cuptor pt a se coace, intorcandu-le pe toate partile pana se patrund bine si se inmoaie. Se curata si se lasa la scurs. Intre timp se pun cartofii intregi la fiert,se fierb si se lasa la racit, dupa ce s-au racit cartofii se fac maionez, se freaca cu ulei,sare si piper dupa gust.Vinetele se pun intr-un bol se bat bine pana devin ca o pasta omogena....se potriveste din ulei,otel si sare si piper.
Dupa aceasta se amesteca vinetele cu maioneza din cartofi.Se pregatesc apoi rosiile care se scobesc in interior si se cresteaza in partea superioara in 4.Se umplu rosiile cu salata de vinete iar in partea inferioara se ataseaza tulpinele adica frunzele de ceapa verde.Se realizeaza astfel lalelele ca in imagine.
Lalelele de post cu vinete se servesc pe platou.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii