Lalelele de post cu vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se pun vinetele in cuptor pt a se coace, intorcandu-le pe toate partile pana se patrund bine si se inmoaie.
Lalelele de post cu vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se pun vinetele in cuptor pt a se coace, intorcandu-le pe toate partile pana se patrund bine si se inmoaie. Se curata si se lasa la scurs. Intre timp se pun cartofii intregi la fiert,se fierb si se lasa la racit, dupa ce s-au racit cartofii se fac maionez, se freaca cu ulei,sare si piper dupa gust.Vinetele se pun intr-un bol se bat bine pana devin ca o pasta omogena....se potriveste din ulei,otel si sare si piper.
Dupa aceasta se amesteca vinetele cu maioneza din cartofi.Se pregatesc apoi rosiile care se scobesc in interior si se cresteaza in partea superioara in 4.Se umplu rosiile cu salata de vinete iar in partea inferioara se ataseaza tulpinele adica frunzele de ceapa verde.Se realizeaza astfel lalelele ca in imagine.
Lalelele de post cu vinete se servesc pe platou.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii