Se aleg masline mari, frumoase si se fierb in cateva clocote, schimband apa odata sau de doua ori, ca sa se desareze. Dupa ce s-au racit se cresteaza
Se aleg masline mari, frumoase si se fierb in cateva clocote, schimband apa odata sau de doua ori, ca sa se desareze. Dupa ce s-au racit se cresteaza fiecare maslina in lung si se pun intr-un borcan asezand printre randuri, la 1/2 kg. de masline o frunza de patrunjel verde, o frunza de dafin, 2-3 felii de lamaie. Se toarna deasupra otet de vin fiert, racorit si potrivit de acru. Deasupra se pune un strat subtire de ulei bun. Borcanul se leaga, si se poate pastra astfel cateva saptamani.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii