Numai bune de luat pachet la servici.
Intr-un bol punem fideaua cu apa la inmuiat.
Legumele se curata si se da prin razatoare.
Adaugam sare, piper, soia dupa gust, amestecam bine dupa care adaugam fideaua care am scurs-o de apa.
Amestecam bine si dam la frigider 15 minute. Luam cate o foaie de placinta o ungem cu unt topit si o indoim in 2, adaugam o lingura de umplutura si impachetam ungem marginile cu unt ca sa se prinda bine.
Le prajim in ulei incins dupa care le scoatem pe un servetel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii