Salata a la Russe, de post

Gustoasa si satioasa.

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Salata a la Russe, de post

Ingrediente

  • 50 ml ulei
  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 4 castraveti murati
  • 2 gogosari murati
  • sare
  • piper
  • 200 g mazare congelata
  • mustar

Mod de preparare

Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas. Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate, se asezoneaza cu sare, piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar,un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie. Se orneaza dupa preferinta.

Maioneza: Cartoful fiert se paseaza in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care adaugam treptat uleiul ,alternativ cu zeama de lamaie. Sa aveti pofta!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc