Aceasta salata boeuf este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Pufuletii se zdrobesc bine cu furculita, apoi se omogenizeaza cu mustarul si sarea.
Aceasta salata boeuf este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv.
Mod de preparare pentru maioneza:
- pufuletii se zdrobesc bine cu furculita, apoi se omogenizeaza cu mustarul si sarea;
- uleiul se adauga treptat,amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana se obtine o maioneza pufoasa;
Mod de preparare pentru mix:
- morcovii,patrunjelul, pastarnacul,telina,ceapa si cartofii se curate de coaja,se spala si se pun la fiert in apa cu sare;
- cand sunt fierte,se scurg de zeama si se lasa la racit,apoi se taie cubulete mici sau se dau pe razatoarea mare;
- mazarea si porumbul se pun la fiert sa dea 2-3 clocote,apoi se scurg bine de zeama si se adauga peste zarzavat;
- castravetii se taie si ei cubulete si se adauga la mix;
- se pastreaza o lingura de maioneza,iar restul se adauga peste mix si se omogenizeaza cu mana,amestecand uniform ingredientele;
- se aseaza intr-un bol si se orneaza cu maioneza oprita si se decoreaza dupa preferinte.
Salata boeuf de post se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm vazut undeva pe site si am zis sa incerc. Nu am regretat. Foarte bune au fost.
Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii