Aceasta salata boeuf este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Pufuletii se zdrobesc bine cu furculita, apoi se omogenizeaza cu mustarul si sarea.
Aceasta salata boeuf este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv.
Mod de preparare pentru maioneza:
- pufuletii se zdrobesc bine cu furculita, apoi se omogenizeaza cu mustarul si sarea;
- uleiul se adauga treptat,amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana se obtine o maioneza pufoasa;
Mod de preparare pentru mix:
- morcovii,patrunjelul, pastarnacul,telina,ceapa si cartofii se curate de coaja,se spala si se pun la fiert in apa cu sare;
- cand sunt fierte,se scurg de zeama si se lasa la racit,apoi se taie cubulete mici sau se dau pe razatoarea mare;
- mazarea si porumbul se pun la fiert sa dea 2-3 clocote,apoi se scurg bine de zeama si se adauga peste zarzavat;
- castravetii se taie si ei cubulete si se adauga la mix;
- se pastreaza o lingura de maioneza,iar restul se adauga peste mix si se omogenizeaza cu mana,amestecand uniform ingredientele;
- se aseaza intr-un bol si se orneaza cu maioneza oprita si se decoreaza dupa preferinte.
Salata boeuf de post se serveste rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii