Aceasta salata boeuf este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Pufuletii se zdrobesc bine cu furculita, apoi se omogenizeaza cu mustarul si sarea.
Aceasta salata boeuf este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv.
Mod de preparare pentru maioneza:
- pufuletii se zdrobesc bine cu furculita, apoi se omogenizeaza cu mustarul si sarea;
- uleiul se adauga treptat,amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana se obtine o maioneza pufoasa;
Mod de preparare pentru mix:
- morcovii,patrunjelul, pastarnacul,telina,ceapa si cartofii se curate de coaja,se spala si se pun la fiert in apa cu sare;
- cand sunt fierte,se scurg de zeama si se lasa la racit,apoi se taie cubulete mici sau se dau pe razatoarea mare;
- mazarea si porumbul se pun la fiert sa dea 2-3 clocote,apoi se scurg bine de zeama si se adauga peste zarzavat;
- castravetii se taie si ei cubulete si se adauga la mix;
- se pastreaza o lingura de maioneza,iar restul se adauga peste mix si se omogenizeaza cu mana,amestecand uniform ingredientele;
- se aseaza intr-un bol si se orneaza cu maioneza oprita si se decoreaza dupa preferinte.
Salata boeuf de post se serveste rece.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii