Salata de fasole verde cu maioneza este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Daca fasolea e proaspata, o fierbem si asteptam sa se raceasca.
Salata de fasole verde cu maioneza este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Daca fasolea e proaspata, o fierbem si asteptam sa se raceasca, daca nu o taiem rapid in bucatele mici. Radem un morcov, tocam ceapa si patrunjelul marunt, pisam usturoiul si amestecam cu fasolea; potrivim de sare si piper.
Turnam maioneza (cumparata sau preparata in casa - maioneza de post o putem face din cartof fiert, in loc de ou) peste fasolica si amestecam. Si gata!
Dam la rece inainte de servire.
Salata de fasole verde cu maioneza de post decoram cu rondele de ridiche.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii