Este o salata foarte gustoasa care poate fi servita rece sau calda pe paine prajita data cu usturoi . O reteta perfecta pentru post
Curatam hribii bine de pamant si frunze sub un jet de apa rece. Lasam sa se scurga bine si ii feliem subtire.
Ceapa rosie o taiem solzisori, iar gogosarul il feliem sau il taiem cubulete, usturoiul taiat rondele sau pisat.
Intr-o tigaie punem la incalzit uleiul. Cand este cald adaugam hribi si ii lasam sa se gateasca pana cand dispare apa pe care o lasa si se rumenesc putin. Asezonam cu sare si piper si adaugam ceapa taiata, usturoiul si gogosarul.
Amestecam de cateva ori, oprpim focul si punem patrunjelul verde tocat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii