Bagheta cu 4 feluri de umpluturi

Bagheta umpluta este un sandwich delicios ce poate fi servit ca si aperitiv. Va prezentam acum 4 feluri de umpluri diferite pentru toate gusturile.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Bagheta cu 4 feluri de umpluturi

Ingrediente

  • 1. Umplutura cu branzeturi
  • 0 bagheta mare
  • branza de vaci sau telemea
  • urda
  • un pic de unt sau margarina
  • 1 bucatica de salam uscat
  • 1 morcov mic fiert
  • cateva masline negre
  • putin ardei gras verde si rosu
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • o lingurita de chimion oparit
  • un snop de marar verde
  •  
  • 2. Umplutura cu pateu de casa
  • o bagheta
  • 500 grame ficatei de pasare
  • 4 cepe
  • ulei
  • masline taiate cubulete
  • trei castraveti murati
  • gogosari la otet
  • rosii sau ardei gras crud
  • margarina sau unt
  • sare si piper.
  •  
  • 3. Umplutura cu conserva de ton
  • o bagheta
  • o conserva de ton
  • 3 castraveti acri
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g de sunca
  • masline fara samburi
  • o lamaie
  • un pic de unt sau margarina
  • sare
  • piper
  •  
  • 4. Umplutura cu mozaic de afumaturi si alte mezeluri
  • o bagheta
  • cate o bucatica de ce dorim :muschi
  • pastrama
  • cabanos
  • parizer
  • carnati
  • piept de pasare -afumat
  • salam
  • sunca....etc
  • ciuperci de cultura vreo 200 grame
  • castraveti acri
  • gogosari la otet
  • maioneza de casa
  • doua oua fierte si maruntite cu furcurlita
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bagheta umpluta este un sandwich delicios si aspectuos ce poate fi servit ca si aperitiv la mese festive Va prezentam acum 4 feluri de umpluri diferite pentru toate gusturile.

1. Umplutura cu branzeturi

Bagheta se taie pe jumatate Apoi i se scoate miezul cu o furculita pana aproape de coaja.Branza de vaci dulce cu telemeaua cu urda se amesteca impreuna cu smantana ,untul sau margarina, si tot miezul de la paine faramitat pana se obtine o pasta.Salamul, morcovul fiert, maslinele si ardeiul gras se taie in cuburi mici.Apoi se pun in compozitia de branza.Se amesteca bine.Se potriveste de piper si sare,se adauga mararul taiat . Cu amestecul rezultat se umple bagheta,impingand bine cu lingura ca sa nu ramaie goluri.Se inveleste cu o folie de plastic. Bagheta umpluta se lasa la frigider pana in momentul servirii,cand se taie feliute suficient de groase

2. Umplutura cu pateu de casa

Se pune la foc mic in ulei ficateii impreuna cu doua cepe taiate pestisori( inabusit,fara sa se rumeneasca)Nu se sareaza ficateii de la inceput intrucat se intaresc.Se pune doar piper si alte condimente peste.Cand s-au racit se maruntesc cu blenderul sau prin masina de tocat impreuna cu ceapa topita alaturi de ei.Pasta rezultata se alifiaza cu unt si margarina.Se adauga castraveciorii murati taiati maruntel,gogosarii la otet si masline cubulete.Se potriveste de sare si piper se adauga si miezul de paine scobit si maruntit. Celelalte doua cepe crude se taie patratele cat mai mici, se freaca cu sare, se clatesc cu apa si se storc intr-un tifon dupa care se dauga in compozitia de pateu si apoi se umple bagheta. Bagheta umpluta se inveleste in folie,se da la rece si se feliaza a doua zi.

3. Umplutura cu conserva de ton

Se taie bagheta in doua, se scobeste miezul cu o furculita.Se maruntesc toate ingredientele + miezul baghetei si se stoarce peste ele sucul de la lamaie Cand bagheta este umpluta (indesati bine compozitia) se tine la frigider pana in ziua urmatoare invelita intr-o folie, apoi se taie felii cand o consumam

4. Umplutura cu mozaic de afumaturi si alte mezeluri

Mezelurile si afumaturile se taie cubulete foarte mici.Ciupercile le inmuiem in putin ulei si dupa ce s-au racit se maruntec foarte mici la blender sau cu masina de tocat sau din cutit.Ouale fierte tare se maruntesc cu furculita.Castravetii si gogosarii se taie cubulete mici. In acest mozaic se pune maioneza de casa dupa gust si miezul de paine ce l-am scobit din bagheta.Potrivim de acru, de sarat si de condimente.Umplem bagheta o dam la rece in folie si o taiem cand o consumam.


Baghetele umplute se taie felii si se servesc ca aperitiv. Nu trebuie sa se umple la refuz baghetele, pt a exista un echilibru intre paine si continut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia