Pentru sandviciuri cu branza de vaci se da branza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pana devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti.
Pentru sandviciuri cu branza de vaci se da branza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pana devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenusul dat prin sita pana se obtine o culoare galbena. O alta parte din branza se amesteca cu maslinele date prin sita pana se obtine o culoare cenusie. O alta parte se amesteca cu chimen pisat si dat prin sita, iar alta cu mustar, obtinindu-se culori diferite. Cu aceasta compozitie se ung feliile de paine si se decoreaza cu verdeata si ridichi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii