Sandvisurile Croque Monsieur sunt delicioase, simplu de facut, deosebite. Sunt perfecte pentru micul dejun sau pauza de pranz.
Unora le va parea poate ciudat sa adauge sos Bechamel intr-un sandvis, marturisesc ca si eu am fost destul de circumspecta cand l-am pregatit prima data, dar rezultatul m-a convins inca o data ca francezii chiar stiu intotdeauna ce fac in bucatarie.
1. asezati feliile de toast pe planul de lucru; ungeti-le cu un strat subtire de unt moale;
2. optional, ungeti si cu mustar Dijon, eu o fac intotdeauna, impartind o lingurita de mustar pe 2 felii de paine
3. impartiti cele 2 linguri de sos bechamel pe cele 4 felii de paine si ungeti uniform
4. adaugati sunca si cascavalul ras
5. suprapuneti feliile de toast cu sunca si cascavalul in interior apoi asezati-le intr-un aparat special pentru sandvisuri calde sau chiar in cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius pana cand se rumenesc usor si devin crocante.
Sandvisurile Croque Monsieur se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii