Un aperitiv cu influente mediteraneene, excelent pentru sarbatori
Se prepara icrele de hering si se dau la rece.
Decupam feliile de paine in functie dimensiunea vasului in care vom monta tortul aperitiv.
Imbracam interiorul vasului cu folie alimentara deoarece asa va fi mai usor sa scoatem tortul cand se raceste.
Fierbem oualele, le racim, apoi separam albusul de galbenus.
Maruntim somonul, macroul afumat, albusul de ou si maslinele si le incorporam in icre.
Asezonam cu sare si piper si adaugam coaja rasa de la doua lamai.
Pe fudul vasului asezam un rand de paine, apoi un rand de compozitie si repetam procedeul astfel incat ultimul strat sa fie din paine. Acoperim totul cu marginile foliei transparente si dam la rece minim o ora.
Cand s-a racit, scoatem din forma tortul si il asezam pe platoul de servire acoperit cu un strat din arahide maruntite, decorat cu frunze de baby spanac, ridichi si galbenus asezate sub forma unor flori.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii