Se spala gutuile, se taie felii subtiri, care la randul lor se taie din nou, se pun in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Tot acum se pune s
Se spala gutuile, se taie felii subtiri, care la randul lor se taie din nou, se pun in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Tot acum se pune si o bucata mica de scortisoara, deoarece gutuile nu sunt prea parfumate. Se leaga sticlele si se fierbe compotul in bain-marie o ora din momentul in care incepe apa sa fiarba. Sticlele se racesc in vasul in care au fiert, se scot si se pastreaza in camara, alaturi de celelalte conserve.
Alte retete:
Compot de caise
Dulceata de mure
Dulceata de capsuni
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii