Se spala gutuile, se taie felii subtiri, care la randul lor se taie din nou, se pun in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Tot acum se pune s
Se spala gutuile, se taie felii subtiri, care la randul lor se taie din nou, se pun in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Tot acum se pune si o bucata mica de scortisoara, deoarece gutuile nu sunt prea parfumate. Se leaga sticlele si se fierbe compotul in bain-marie o ora din momentul in care incepe apa sa fiarba. Sticlele se racesc in vasul in care au fiert, se scot si se pastreaza in camara, alaturi de celelalte conserve.
Alte retete:
Compot de caise
Dulceata de mure
Dulceata de capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii