Se curata perele de coaja, se taie felii si li se da drumul in apa rece ca sa nu se innegreasca. Se face intr-o oala un sirop putin legat din apa, za
Se curata perele de coaja, se taie felii si li se da drumul in apa rece ca sa nu se innegreasca. Se face intr-o oala un sirop putin legat din apa, zahar si vanilie. Se pune oala pe foc mic si, cand incepe siropul sa fiarba, se pun perele. Se fierbe compotul la foc mic pana cand perele devin translucide.
Se raceste compotul si se serveste de la gheata.
Alte retete recomandate:
Compot de mere
Compot de visine
Compot de caise
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorRafinat, fin, fara coacere, usor si de sezon. Retete dietetice
Cheesecake cu zmeuraUn pic de inspiratie pentru acest tort a venit dupa ce am vazut tortul Mihaelei si apoi mi-a venit o idee, asa ca iata ce...
Desert tort de inghetata cu ciocolata si caramel
Comentarii