Se taie cojile de portocala feliute. Se pun cojile intr-o cratita, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana se inmoaie. Se scurg si se pun in apa r
Se taie cojile de portocala feliute. Se pun cojile intr-o cratita, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana se inmoaie. Se scurg si se pun in apa rece 1 ora. Se scurg din nou cojile. Se fierbe jumatate din zahar in apa intr-un vas si se toarna fierbinte peste cojile scurse si se lasa sa stea la macerat 24 de ore. Se pune totul la fiert pana scade tot lichidul. Se scot cojile, se scurg, se tavalesc prin zahar si se pun intr-o tava, in cuptorul cald, sa se usuce. Se procedeaza la fel cu cojile de mandarina sau cu cele de grepfrut.
Se folosesc pentru ornarea prajiturilor.
Alte retete recomandate:
Dulceata de visine
Dulceata de zmeura
Gem de caise
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii