• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii de chilly si
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii de chilly si pastaia de vanilie intr-un infuzor
• adaugati Garrone/Cherry/Martini rosu impreuna cu otetul cu ghimbir si miere la redus, pe foc – tot aici in procesul de reductie, adaugati si infuzorul
• mixati bine capsunele cu ajutorul blender vertical Breville Hand Blender
• in momentul in care lichidul s-a redus in proportie de 3/4, adaugati capsunile mixate si lasati-le sa fiarba la foc mic pana se mai incheaga (apa se va evapora, iar aroma se va simti mult mai intens) – nu uitati sa amestecati din cand in cand in ele ca sa evitati lipirea
• spre sfarsit adaugati zaharul gelifiant si gellfix-ul si incorporati-le bine pana se dizolva
• opriti focul si lasati coulis-ul sa se raceasca
• odata racit, puneti-l in frigider si serviti-l dupa cca 3-4 ore – este senzational dimineata, pe un sandwich, un croissant sau atunci cand doriti sa decorati un tort.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii