Un deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Se curata afinele de codite,se pun in strecuratoare si se trec sub jet de apa rece apoi se pun la fiert cu apa si zaharul.Cand incep sa dea in clocot,se incetineste focul si se aduma spuma incontinuu pana ce se leaga bine.Dulceata este gata cand incepe sa clocoteasca cu bule si scade de aprox.1 cm .Se face proba scotand o lingurita de dulceata pe o farfurioara rece.Daca dulceata ramane adunata,este gata si oprim focul,daca sa imprastie si se scurge usor ,o mai lasam sa scada la foc mic Dulceata fierbinte se toarna in borcanele curate si uscate apoi se infileteaza capacele strans si se lasa sa se raceasca in voie apoi se depoziteaza in locuri racoroase.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii