Se curata fructele de codite, se stropesc cu zeama de la cele doua lamii si se tin astfel timp de o ora. Se pune zaharul la legat, curatind siropul de
Se curata fructele de codite, se stropesc cu zeama de la cele doua lamii si se tin astfel timp de o ora. Se pune zaharul la legat, curatind siropul de impuritati (spuma care se formeaza). Cind siropul este bine legat, se pun fragii (capsunii sau zmeura) si se lasa sa fiarba dulceata pina se leaga bine, curatind mereu spuma care se formeaza. Se ia de pe foc, se acopera cu un servet ud si stors si se lasa astfel pina se raceste. Apoi se pune cu atentie in borcane, sa nu se striveasca fructele.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii