Se curata de coaja gutuile, se rad pe razatoarea mare, apoi se pun intr-un tifon si se introduc intr-un vas cu jumatate de litru de apa clocotita si
Se curata de coaja gutuile, se rad pe razatoarea mare, apoi se pun intr-un tifon si se introduc intr-un vas cu jumatate de litru de apa clocotita si se tin 2-3 minute dupa care se scurg. Apa se foloseste la prepararea siropului in care se pun gutuile. Se pun din nou la fiert, se adauga zeama de lamaie si se lasa sa mai clocoteasca.
Dulceata de gutui simpla se consuma cu paine ori poate fi folosita la creme.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii