Spalam piersicile, le lasam sa se scurga, se scot samburii, se taie marunt, se cantaresc 1.000 gr. Se masoara 100 ml campari. Piersicile se pun intr-
Spalam piersicile, le lasam sa se scurga, se scot samburii, se taie marunt, se cantaresc 1.000 gr. Se masoara 100 ml campari. Piersicile se pun intr-o oala impreuna cu continutul plicului Gelfix amestecat cu zaharul si se omogenizeaza. Fiebem la loc mediu timp de 3 minute si luam permanent spuma care se formeaza. Se ia oala de pe foc si se adauga Campari. Se pune in borcane, se sigileaza si se lasa apoi pe capac cca 5 min. In timpul racirii, borcanele se intorc de mai multe ori pentru ca bucatelele de piersici sa se disperseze.
Recomandare: Campari poate fi inlocuit cu 100 ml suc de portocale.
Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii