Dulceata de portocale se poate prepara foarte simplu si se foloseste la prajituri, deserturi si chiar si la unele mancaruri. Se spala portocala foarte bine.
Dulceata de portocale se poate prepara foarte simplu si se foloseste la prajituri, deserturi si chiar si la unele mancaruri. Se spala portocala foarte bine.
Se taie capetele.
Se taie in opt sferturi si se taie cu robotul de bucatarie.
Se adauga intr-o oala cu apa si zaharul si se da la foc 15 minute amestecand des.
Se toarna intr-un borcan ,dupa ce s-a racit.
Se pastreaza la frigider.
Dulceata de portocale se poate servi cu paine sau la prajituri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeVegane...si irezistibile!
Prajiturele cu cocos si lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii