Se aleg boabe mari de struguri, se curata de pielita si de simburi si se pun intr-un tifon sa se scurga. Se pune zaharul la legat, la primele clocote
Se aleg boabe mari de struguri, se curata de pielita si de simburi si se pun intr-un tifon sa se scurga. Se pune zaharul la legat, la primele clocote se pune o lingura de zeama de lamiie. Se leaga, se stinge focul pentru a se linisti clocotele si se pun strugurii. Se mai lasa 15 minute, apoi se continua fierberea. Se pune restul de lamiie si cind este aproape gata, se pune vanilia. Se incearca si cind siropul sta bob, dulceata este suficient de legata. Se ia spuma si rece se toarna in borcane.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii