O dulceata aromata care se poate folosi la prajituri
Trandafiri ii rupem partea alba,dupa care ii spalam si ii scurgem bine de apa. Adaugam 1 lingura sare de lamaie, 1 lingura zahar si ii frecam pentru asi pastra culoare la fiert. Acoperim si dam la frigider pana este gata siropul. Intr-o cratita adaugam apa, zaharul si punem la foc sa fiarba pana obtinem un sirop, adaugam petalele, spumam de cate ori este nevoie, la final adaugam sarea de lamaie. Turnam dulceata in borcane curate, acoperim cu o patura si lasam sa se raceasca dupa care le depozitam intr-un loc racoros.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii