Dulceata de visine

Dulceata dulce acrisoara

Portii
4
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
150 minute
Complexitate
redusa
Dulceata de visine

Ingrediente

  • 2 kg visine
  • 2 kg zahar

Mod de preparare

Se spala bine visinile si se curate de samburi. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa siropul.Se da la foc mediu cca 1h, dupa care se lasa la foc mic.Tot timpul se mesteca cu o lingura de lemn. Cand este inchegat gemul , se opreste focul si se toarna fierbinte in borcane . Se pune capacul la borcane si se intorc cu gura in jos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci