Dulceata dulce acrisoara
Se spala bine visinile si se curate de samburi. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa siropul.Se da la foc mediu cca 1h, dupa care se lasa la foc mic.Tot timpul se mesteca cu o lingura de lemn. Cand este inchegat gemul , se opreste focul si se toarna fierbinte in borcane . Se pune capacul la borcane si se intorc cu gura in jos.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii